0
Evroliga

Guerschon Yabusele Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

JABUSELE SE IZVINIO EGZUMU: Matijas Lesor otkrio šta mu je rekao igrač Reala! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.23 u 16:58

Odlučio je da se javi

Košarkaši Partizana su napravili drugi brejk pošto su pobedili Real Madrid sa 80:95 čime su došli na korak od plasmana na fajnal-for.

Ipak, ovaj susret je obeležio skandal sa samog kraja kada je došlo do opšte tuče u kojoj je najdeblji kraj izvukao Dante Egzum.

VESTI O PARTIZANU:

Njega je jednim rvačkim zahvatom bacio na parket preko glave Geršon Jabusele, koji se prema rečima Matijasa Lesora izvinio za to što je uradio.

– Ono što se desilo sinoć je nesrećan slučaj i ne predstavlja ko sam zapravo ja i moji saigrači. Reagovali smo u žaru momenta i svesni smo greške koju smo napravili. Razgovarao sam sa nekim igračima iz Reala, posebno Geršonom koji je takođe svestan šta je uradio i zamolio me da se izvinim Danteu. Veoma mu je žao što se povredio nakon sukoba. Takođe bih zamolio naše navijače u Beogradu, koji su bili sjajni cele sezone, da nastave da se tako ponašaju i ne dozvole da situacija eskalira. Da još jednom pokažu ljubav prema klubu – napisao je Lesor.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter