0
Evroliga

Gabriel Deck during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEK SE OGLASIO: Čovek zbog koga je izbila sveopšta tuča se sada izvinjava!

Objavljeno: 28.04.23 u 18:10

Na kraju je najblaže prošao


Gledaoci sa malih ekrana su odmah optužili Serhija Ljulja i Kevina Pantera da su započeli sveopšti haos i tuču u završnici meča između Reala i Partizana.

Ipak, zapravo snimci sa terena pokazuju da je sukob izazvao Gabrijel Dek.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je od svih, pa čak i Jabuselea koji je onako krvnički bacio Eksuma, bio najratoborniji i najagresivniji. On je taj koji je zapravo zadao prvi udarac, ako ne računamo faul Ljulja, i prouzrokovao sve što se kasnije desilo.

Sada se i on oglasio, možda i zato što je morao, ko će ga znati, tek ovo su prve reči igrača koji nije umeo da sakrije svoje komplekse zarađene u dva meča sa Partizanom.

– Žao mi je zbog toga što se desilo u jučerašnjoj utakmici. To je nešto što ne bi smelo da se ponovi. Izvinjavam se mom klubu, članovima Partizana i navijačaima oba tima – napisao je Dek na društvenim mrežama.

0
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter