1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BIVŠI AS ZVEZDE NE VERUJE ŠTA VIDI: ‘Gledam MMA, kakvo divljaštvo! Molim se za igrače Reala kada dođu u Arenu!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 10:20

Plejmejker je šokiran nesportskim ponašanjem!

Košarkaši Partizana drugi put uzastopno savladali su Real u Madridu, u okviru plej-of faze Evrolige i tako se približili na samo jedan trijumf od plasmana na F4.

Izabranici Željka Obradovića slavili su sa ubedljivih 80:95, a fantastična igra i dominantna pobeda nažalost je pala u senku nemilih događaja u finišu utakmice. Nakon obračuna između Serhija Ljulja i Kevina Pantera, došlo je do opšte tuče u španskoj prestonici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Scene iz Madrida šokirale su ceo košarkaški svet, a na Tviteru se oglasio član Galatasaraja i nekadašnji as Crvene zvezde, Dilan Enis.

FOTO: Twitter screenshot

-Šta se dešava ovo u Evroligi, kakvo je ovo divljaštvo. Gledam MMA – napisao je Enis i ubrzo dodao:

-Molim se da Real Madrid uđe u Srbiju sa obezbeđenjem. Ulazak u Partizanovu arenu sa njihovim navijačima posle ovog… Molim se za sve vas – poručio je Amerikanac na Tviteru. 

16
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter