0
Evroliga

FOTO: Real Madrid BC

SUDIJE SVIRALE KRAJ, SVI IGRAČI UČESTVOVALI U TUČI: Potpuni haos u Madridu – 2:0 za Partizan!

Objavljeno: 27.04.23 u 23:00

Sjajna igra Partizana.

Partizan se u okviru TOP8 faze sastao sa Real Madridom. Izabranici trenera Obradovića dobili su prvi duel, pa su sa više samopouzdanja ušli u ovu utakmicu.

Meč su bolje otvorili beogradski ‘crno-beli’.. Nekoliko odličnih rešenja u napadu, uz odličnu odbranu, rezultirali su prednošću Partizana od 7:0, nakon čega je Ćus Mateo tražio tajm-aut. Sjano su nastavili da igraju i nakon te kraće pauze.

FOTO: Real Madrid BC

Uhvatio je Real Madrid kakvu takvu napadačku konstantnost, ali je Partizan bio neverovatno raspoložen u napadu i za to ‘Kraljevski klub’ nije imao leka. Nakon prve deonice, rezultat je bio 21:31 u korist Partizana.

Kako je tekla druga deonica, Real Madrid je topio prednost Partizana. Prve poene za ‘crno-bele’ upisao je Alen Smailagić, nakon sjajno odrađenog posla na niskom postu. Upravo je on bio ‘X faktor’, koji je Partizan vratio dvocifrenu prednost.

Mnogo bolje su igrali izabranici Željka Obradovića, što im je omogućilo prednost na poluvremenu, i to ubedljivu – 37:51. 

FOTO: Real Madrid BC

Energičnije je drugo poluvreme otvorio Real Madrid, uspevši da se spusti na jednocifren zaostatak. Kada se ‘kraljevski klub’ spustio na pet poena zaostatka, bilo je jasno da Željko Obradović mora da zove tajm-aut. Neverovatan momenat viđen je baš kada ništa od ruke nije išlo PartizanuNaneli je uz zvuk sirene pogodio za tri poena, preko dva igrača uz faul!

Čitavu poslednju deonicu kontrolisao je Partizan, potpuno su uništavali ekipu Real Madrida.. To je izazvalo ozbiljne tenzije kod domaćih košarkaša, nakon čega je nastala masovna tuča na terenu.

Nakon duge pauze, sudije su svirale kraj meča, jer su svi igrači, izuzev Rudija Fernandeza isključeni zbog učestvovanja u tuči.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

13
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter