0
Evroliga

Head coach Aleksandar Djordjevic Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SALE ĐORĐEVIĆ ODGOVORIO MIŠKU RAŽNATOVIĆU: ‘Ja imam veštački kuk, Sale je operisao zglobove..’

Objavljeno: 27.04.23 u 20:20

Najblaže rečeno, da se Saletu nije svidelo ono što je prosljavljeni menadžer imao da kaže.

Najpoznatiji srpski košarkaški menadžer, Miško Ražnatović, dao je opširan intervju za stranicu „Basketnews“ gde je govorio i o brojnim temama, a između ostalog dotakao se i šampionskog tima Partizana, koji je osvojio Evroligu.

Da tadašnji Partizan igra u današnjoj Evroligi, oni bi bili poslednjeplasirani uz dužno poštovanje za sjajne talente kao što su Saša Đorđević ili Predrag Danilović. Tada je bilo 14-16 utakmica, sada je 40. Sve je drugačije, potpuno drugo takmičenje i sport. Očigledno, ovo je najbolja godina u istoriji srpske klupske košarke jer oba tima imaju izuzetne budžete, doveli su odlične igrače i trenere. Uzbuđenje u gradu je nikada veće – rekao je Ražnatović.

Nije se dugo čekalo na odgovor jednog od verovatno najboljih košarkaša u istoriji naše zemlje, Aleksandra Saše Đorđevića:

‘Verovqtno…ja imam vestacki kuk, Sale operisao zglobove,Ivo tetivu i stent, Stragi 50ak kg vise, Rebarac stent ili 2, Dragutinu otisla kolena… a falio bi nam i Saric puno..etc etc… a i svi smo vec u pedesetim, ne bas u treningu i idealnim godinama, mada… premda hmmm.’ – napisao je na svom Tviteru, proslavljeni košarkaš i trener.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter