0
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

POZNATO STANJE EKSUMA: Grobarima se ovo neće svideti! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.23 u 23:33

Nemile scene.

Košarkaši Partizana su savladali su Real Madrid rezultatom 95:80 i u drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige i stekli prednost od 2:0 pred pakao u Areni. Nažalost ovaj susret su obeležili sukob igrača oba tima, ali i na tribinama.

Ova tuča je odnela i jednu „žrtvu“, pošto Dante Eksum nije mogao da stane na stopalo, nakon što ga je Jabusele uličarski bacio na parket. Eksum se nalazi u problemu, jer se radi o ozbiljnijoj povredii prsta noge, zbog kog nije mogao da se osloni na nogu tokom ovog meča.

Doktor Partizana Moma Jakovljević je za Telegraf rekao da mu je pukla tetiva drugog prsta stopala.

– Sad sam ga pogledao. Pukla mu je tetiva drugog prsta stopala. Teska pivreda. Moraće štakama do Beograda, pa da ga tamo snimimo. Povređena mu je i gornja usna – kaže Jakovljević u prvoj izjavi za Telegraf, potom je i nastavio, gde je rekao da je moglo sve ozbiljnije da bude. – započeo je.

Dodao je da je moglo i gore da bude, da mu povredi kičmu.

– Jabusele, broj 28 ga je bacio. Moglo je i gore da bude. Da mu povredi kičmu. Ovako nešto nisam video. Radi se o teškoj povredi. Imaćemo dodatna snimanja u Beogradu. – zaključio je Jakovljević.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter