0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ONLINE TAPKAROŠI RAZBESNELI GROBARE: Karta za Real se prodaje po sumanutoj cifri!

Objavljeno: 27.04.23 u 19:32

Svi su besni zbog toga

Karata za duel između Partizana i Real Madrida više nema, rasprodate su, te su mnogi navijači crno-belih uzalud čekali satima ispred Arene, a zbog snimka koji je isplivao, dodatno su besni.

Poznato je da mnogi navijači nisu mogli da se dokopaju karata, a sada to pokušavaju preko online sajtova za prodaju

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, ljubav prema Partizanu nema cenu, pa zato mnogi ne odustaju ni nakon što nisu uspeli da se domognu vrednog parčeta papira, pa su odmah pohitali na sajtove za oglašavanje i online prodaju.

Tamo smo odmah mogli da vidimo i gomilu oglasa svega nekoliko sati nakon objave da su karte rasprodate.

Već ima desetine oglasa u kojima se traže karte za kupovinu, ali ima i onih koji nude ulaz na utakmicu za koji je interesovanje ogromno.

Ali, to se i papreno naplaćuje, pa je tako jedan oglas posebno ostao upečatljiv.

U naslovu oglasa stoji naslov „Karte za Partizan – Real“, a cena je 100.000 dinara!

Kada se uđe u oglas, vidi se da se prodaju dve sezonske karte, što donekle i može da opravda cenu. Ukoliko se budu igrale dve utakmice sa Realom, moći će da uđu na obe utakmice, kao i na utakmice plej-ofa ABA lige, ali i za KLS, ukoliko Partizan bude igrao domaće takmičenje, pošto je prethodne sezone odustao od igranja u KLS, dok se ove godine predstavnik crno-belih nije pojavio na konferenciji pre meča.

FOTO: Kupujem prodajem

BONUS VIDEO:

&nbsp

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter