1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MIŠKO RAŽNATOVIĆ: „Uz svo dužno poštovanje, Partizan iz 1992. bi bio poslednji u Evroligi“!

Objavljeno: 27.04.23 u 12:59

Miško Ražnatović će ovom izjavom razbesneti mnoge navijače Partizana

Najpoznatiji srpski košarkaški menadžer, Miško Ražnatović, dao je opširan intervju za stranicu „Basketnews“ gde je govorio i o budžetima Zvezde i Partizana za narednu sezonu i njihovim ciljevima.

On je istakao da će večiti rivali biti još bolji sledeće sezone i da od njih očekuje dosta.

– Ne mogu da vam dam tačan odgovor, ali informacije koje imam je da hoće. U najgorem scenariju, ostaće slične. Koga će dovesti? Da li će biti srećni da imaju Kampaca ili Vildozu? Ne znam. Ali, to nije samo za jednu godinu. Neće se vraćati na prethodne budžete. Biće ozbiljni i sledeće godine. Oboje – rekao je Ražnatović.

On je dodao da nije mogao ni da sanja da će u dresu najvećih srpskih klubova videti igrače poput: Kampaca, Pantera, Nanelija, Vildose i drugih.

 

 

– Ono što se dešava u Partizanu je potpuno ludo. Karte su veoma skupe, ali niko ne pita za cenu. Ljudi ih samo kupuju. Verujem da, baš kao što je i njihov predsednik rekao, bi napunili i fudbalski stadion da mogu da igraju tamo. Nikada nisam očekivao da će igrači kao Kampaco, Ledej, Panter ili Naneli igrati u Srbiji. ALi, hvala Bogu pa su ovde i košarka je tema broj jedan u Srbiji. Ne politika – košarka. Mogu samo da zamislim kako će biti kada se kroz nekoliko nedelja Zvezda i Partizan sastanu u finalu regionalne lige.

Na kraju je prokomentarisao ekipu „crno-belih“ koja je postala prvak Evrope 1992 i kako bise oni kotirali u sadašnjem formatu Evrolige. Njegov odgovor sigurno se neće svideti onim starijim navijačima Partizana.

– Da tadašnji Partizan igra u današnjoj Evroligi, oni bi bili poslednjeplasirani uz dužno poštovanje za sjajne talente kao što su Saša Đorđević ili Predrag Danilović. Tada je bilo 14-16 utakmica, sada je 40. Sve je drugačije, potpuno drugo takmičenje i sport. Očigledno, ovo je najbolja godina u istoriji srpske klupske košarke jer oba tima imaju izuzetne budžete, doveli su odlične igrače i trenere. Uzbuđenje u gradu je nikada veće – zaključio je Ražnatović.

VESTI O PARTIZANU:

2
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter