0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

KOME PRIPADA KRUNA?

Objavljeno: 27.04.23 u 16:39

Vreme je za drugu rundu četvrtfinalne plej-of serije Evrolige!

Košarkaši Partizana gostuju Realu večeras od 20.45 časova u drugom meču četvrtine finala elitnog takmičenja. Čini se da se utisci i dalje nisu stišali nakon trojke Kevina Pantera koja je donela veliku pobedu ekipi Željka Obradovića, ali pred Crno-beli je novi izazov.

Osim kapitena Partizana koji je postigao 26 poena uz 6 asistencija, u crno-belom taboru se istakao Ledej sa 13 poena, dok su Smailagić, Lesor i Egzum postigli po 11 poena. Sa druge strane, Gabrijel Dek je najbolju partiju od Kraljeva, a dvocifreni su još bili i Jabusele, Tavareš i Musa koji su redom upisali 14, 12 i 10 poena.

Večerašnji evroligaški program otvaraju Monako i Makabi duelom koji je zakazan za 20.15 časova, a kao do sada, i za ovu priliku je kladionica AdmiralBet spremila sjajnu ponudu specijala za sve igrače. Podsećanja radi, kladionica AdmiralBet je juče isplatila dobitak za specijal da Partizan pobeđuje Real trojkom uz zvuk sirene po kvoti 50, iako je kraljevski klub imao poslednji napad, u kojem je uputio šut na koš. U skladu sa time, novi specijali su spremni i za predstojeće mečeve, a od ponuđenih izdvajaju se specijal da Avramović postiže 3 ili više trojki po kvoti 6,00, Panterovih 20+ poena uz 5+ asistencija na kvoti 15,00, kao i tradicionalni specijal da Panter, Naneli i Ledej postižu zbirno 50 ili više poena po istoj kvoti kao i prethodni specijal.

Takođe, svakog dana kada se igraju utakmice četvrtine finala Evrolige, promo kod EL2023 donosi 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored ove promocije, od maja svi AdmiralBet igrači će imati priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Ukucajte promo kod EL2023, preuzmite bonus i predvidite ko ide u Kaunas!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter