0
Fudbal

FOTO: Twitter/juventusfcen

ITALIJANI PONOVO NAPADAJU VLAHOVIĆA: Evo šta je ovoga puta zasmetalo navijačima Juventusa! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.23 u 09:45

Da li su preterali?

Fudbaleri Juventusa sinoć su poraženi od Intera u revanš meču polufinala Kupa Italije rezultatom 1:0. Na taj način neroazuri su osigurali plasman u finale.

Na udaru navijača Juventusa ponovo se našao srpski fudbaler, Dušan Vlahović. Iako nije bio na terenu, već na tribinama, zbog povrede koja ga muči, ponovo se našao na tapeti navijača.

Naime, Korijere delo Sport na svojoj naslovnoj strani portala stavio je članak sa naslovom – ‘Vlahovićeva reakcija na tribinama razbesnela navijače‘.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dv9 (@vlahovicevaa9)

Navodno, zamera mu se što je previše ‘blago’ prihvatio primljeni gol Juventusa, te što nije na adekvatan način odreagovao na poraz.

Na društvenim mrežama je bilo navijača koji su primetili Vlahovićev stav na tribinama, poprilično blag, uprkos eliminaciji Juventusa. Imao i onih koji su očekivali drugačiju reakciju, možda i ljutnju, ali svkakako ne ovakvu tihu. Srbin se uzdržao, za mnoge čak i previše, ostavljajući utisak nezainteresovanosti. – pišu iz Korijere delo Sporta.

Čini se da italijanski navijači ipak preteruju s obzirom da je opštepoznato koliko Vlahović ‘grize’ na terenu i koliko želi uspeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter