0
Domaći fudbal

Petar Stanic (C) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Spartak Zdrebceva Krv and FK Partizan at stadium Subotica on February 19, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GOLEADA U SUBOTICI I DRAMATIČNA ZAVRŠNICA: Spartak pogotkom u 92. minutu srušio Javor! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.23 u 17:10

Oba tima su dala sve od sebe.

Fudbaleri Spartaka iz Subotice savladali su ekipu Javora u drugom kolu plej-auta Mozzart Bet Superlige Srbije sa 3:2. Imali smo priliku da gledamo izuzetno zanimljiv meč, koji je uz mnoštvo prilika na obe strane, na kraju rešen u 92. minutu.

Do vođstva stiže prva ekipa Javora u 14. minutu, kada je Gojković realizovao jedanaesterac. Ipak, domaći nisu želeli da na poluvreme odu za golom zaostatka, pa je pogodak u 48. minutu postigao Šimura.

Drugo poluvreme donelo je još uzbuđenja, a Spartak stiže do vođstva u 76. minutu pogotkom Todoroskog. Još jedan jedanaesterac je imala ekipa iz ivanjice, a iskoristio ga je ponovo Gojković u 84. minutu za 2:2.

Baš kada se činilo da će Spartak i Javor podeliti bodove, domaći tim stiže do gola i nova tri boda. Strelac je bio Tumbašević u 92. minutu, koji je tako Spartaku doneo šesti trijumf u dosadašnjem toku sezone, dok je sa druge strane, Javor upisao 16. poraz.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter