0
Košarka

Gabriel Deck during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GABRIJEL DEK O DRUGOJ UTAKMICI SA PARTIZANOM: „To je finale – nema očajavanja!“

Objavljeno: 27.04.23 u 09:15

Svestan je da su u teškoj situaciji!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 20 časova i 45 minuta gostuju Real Madridu u drugom meču plej-ofa Evrolige.

Crno-beli vode sa 1:0 u seriji, nakon što je u prvom meču Kevin Panter u poslednjim sekundama doneo pobedu Parnom valjku.

Možda i najbolji košarkaš Reala u toj utakmici, Gabrijel Dek, ističe da njegov tim ne sme da očajava već da se skoncentriše na večerašnji meč.

Moramo da budemo skoncentrisani do kraja. Prva utakmica je mogla da prevagne na bilo koju stranu i odlučena je u poslednjem napadu. Moramo da razmišljamo o pozitivnim stvarima koje smo uradili, da ispravimo greške i da zaboravimo na meč od pre dva dana. Ne smemo da očajavamo već je potrebna mirnoća. – započeo je Argentinac.

Partizan’s Kevin Punter (R) vies with Real’s Gabriel Deck during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Nada se da će publika biti ponovo uz njih, te ističe da je ova utakmica kao finale.

Nadamo se novoj podršci navijača. Bili su tu i prošli put, nadamo im se opet. Partizan će biti agresivniji, pobeda im je dala samopouzdanje, ali mi moramo da odgovorimo. Ovakve utakmice su finalne za sve. – zaključio je Dek.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter