0
Košarka

Kevin Punter (L) and Mathias Lessort during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FENOMENALNO RASPOLOŽENJE U REDOVIMA PARTIZANA: Lesor asistira nogom – Panter i iz auta pogađa! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.23 u 12:30

Zabavljaju se!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 20 časova i 45 minuta gostuju Real Madridu u drugom meču plej-ofa Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića ovaj meč dočekuju potpuno rasterećeno, s obzirom da su glavni cilj ispunili – makar jedna pobeda u Madridu. Kevin Panter je pre dve noći trojkom u poslednjim sekundama srušio Real i doveo crno-bele u vođstvo od 1:0.

Pred večerašnji okršaj na treningu Partizana vlada odlična atmosfera, a čini se da se posebno ističu Matijas Lesor i Kevin Panter.

Naime, kamere su ih snimile tokom jedne zanimljive ‘akcije’. Lesor je asistirao nogom Panteru koji je bio u autu na drugom kraju terena. Kapiten Partizana je prihvatio loptu i šutirao odatle – i naravno pogodio ‘bez koske’.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter