1
Evroliga

ilustracija illustration grobari navijaci fans supporters flags zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ARENA ĆE DA GORI: Rasprodate sve karte, navijači nervozni, oglasio se i Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.23 u 14:44

Ni tri Arene ne bi bile dovoljne

Karte za treći meč plej-of serije između Partizana i Real Madrida su rasprodate za samo nekoliko sati. Vrlo je moguće da u utorak padne novi rekord, kada je u pitanju poseta na jednom meču najelitnijeg evropskog takmičenja.

Na desetine hiljada navijača „crno-belih“ čekalo je danas u redu ispred beogradske Štark Arene, kako bi kupilo ulaznice za meč protiv Madriđana. Atmosfera je došla do usijanja, kada je nakon nekog perioda „pao sistem“.

 

 

Čekali su „Grobari“ i čekali i postajali sve nervozniji. Taman nakon što se sistem povratio, na šalteru je istaknut papir na kojem piše „Rasprodato„. Oni koji su na licu mesta, kažu da ljudi ne žele da se raziđu i očajno pokušavaju da dođu do karte viška.

Sada se oglasio i klub oglasio i potvrdio da je Arena rasprodata, zbog čega su ih mnogi navijači napali u komentarima, s obzirom da su čekali i do 6 sati u redu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

 

Partizan i Real danas od 20 časova i 45 minuta igraju drugi meč. Podsećamo „crno-beli“ su zabeležili ogromnu pobedu pre dva dana, kada je Kevin Panter trojkom u poslednjoj sekundi meča šokirao „Kralja„.

VESTI O PARTIZANU:

3
1

1 Komentara

  1. Nije nas bilo deset hiljada nego par stotina ispred arene i niko nije uspeo da kupi kartu ni na blagajnama a ni online! Karte su podeljene sponzorima i prijateljima kluba. Navijači su prevareni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter