0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ManCity

SITI RAZVALIO ARSENAL I NAJAVIO PREUZIMANJE VODEĆE POZICIJE: Tobdžije već 4 meča ne znaju za trijumf, De Brujne i Haland zagospodarili Etihadom! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.23 u 23:32

Pokazali su im ko je gazda.

Fudbaleri Mančester sitija ubedljivo su savladali Arsenal rezultatom 4:1 u derbiju Premijer lige. Pokazali su domaći klasu u ovom meču i tako najavili preuzimanje vrha tabele od Arsenala, jer Građani imaju 2 boda manje, ali i 2 utakmice manje od Tobždija.

Utakmicu su obeležili Kevin de Brujne i Erling Haland, za koje odbrana Arsenala nije imala rešenja. Vođstvo domaćima doneo je upravo Belgijanac u 7. minutu, nakon asistencija Halanda.

Do poluvremena, videli smo još jedan pgoodak i to u samoj završnici, kada je Stonsu asistirao De Brujne, a ofsajd je izbegnum za milimeta, što je na kraju i potvrdio VAR.

Slobodno se može reći da je pitanje pobednika rešeno već početkom drugog poluvremena, kada je De Brujne postigao svoj drugi gol za 3:0. Arsenal se kasno probudio, prednost Sitija je smanjio Holding u 86. minutu, a konačan rezultat postavio je Haland, posle asisetncije Fodena.

SVI REZULTATI:

Notingem Forest – Brajton 3:1
Čelsi – Brentford 0:2
Vest hem – Liverpul 1:2
Mančester siti – Arsenal 4:1

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter