0
Tenis

Milorad Dodik (L) and Predrag Sasa Danilovic during the FIBA World Cup Qualifier match Serbia and Great Britain at Aleksandar Nikolic hall on Beograd, 2702.2023. (Photo by Srdjan StevanovicStarsportphoto ©)

RTS IZDAO SAOPŠTENJE: BIA i Odeljenje za visokotehnološki kriminal pokušavaju da saznaju kako je procureo snimak!

Objavljeno: 26.04.23 u 18:41

Mnogo se uzburkala javnost nakon ovog događaja.

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, gostovao je u utorak na Radio-televiziji Srbije u emisiji ‘Oko magazin‘. Uoči emisije spontano je tekao neformalni razgovor sa Gradimirom Papićem, a Dodik se dotakao porodice Đoković i istakao da su ‘teški u pi**u materinu’. Nakon svega oglasio se o RTS.

Saopštenje Radio Televizije Srbije vam prenosimo u celini:

„RTS pozvao Odeljenje za visokotehnološki kriminal i BIA da utvrde kako je snimak dospeo u javnost
Saopštenje Radio-televizije Srbije povodom nelegalnog objavljivanja snimka neformalnog razgovora pred snimanje emisije „Oko“ u kojoj je gostovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u utorak, 25. aprila 2023.

Grubim tehničkim propustom iz sistema Radio-televizije Srbije ilegalno je izašao snimak dela neformalnog razgovora pred početak emisije „Oko“, 25. aprila. RTS je pozvao Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Republike Srbije i Bezbednosno-informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je fragment neformalnog razgovora dospeo u javnost.

Ceo signal je u celini bio propušten i Radio-televiziji Republike Srpske zbog čega se nadamo i reakciji MUP-a Republike Srpske.

Radio-televizija Srbije će sprovesti i internu istragu o ovom kriminalnom činu i o tome će obavestiti javnost.“

1
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter