2
Evroliga

General overview, total, grobari navijaci fans supporters, flash, lights during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OD SUTRA KREĆE PRODAJA KARATA ZA UTAKMICU SA REALOM: Partizan saopštio cene ulaznica za četvrtfinale Evrolige! (FOTO)

Objavljeno: 26.04.23 u 20:13

Sve se sprema za spektakl.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet dočekaće ekipu Reala iz Madrida u plej-ofu Evrolige, u utorak 2. maja od 20.30 časova. Crno-beli su u prvom meču slavili pogotkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi, u četvrtak je na programu drugi meč, takođe u Španiji, dok se potom serija seli u Srbiju.

U glavnom gradu naše zemlje, sigurno ćemo gledati jednu utakmicu, a u zavisnosti od rezultata možda i dve, obzirom da na F4 prolazi ekipa koja prva stigne do 3 pobede.

Cene ulaznica za utakmicu protiv Reala, znatno su više u odnosu na one koje su važile u toku sezone, što je razumljivo obzirom na važnost duela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Prodaja ulaznica za 3. meč protiv Real Madrida počinje sutra!

Treća utakmica četvrtfinala Turkish Airlines EuroLeague 2022/23 u kojoj Partizan Mozzart Bet dočekuje Real Madrid, na programu je u utorak, 02. maja od 20:30 u Štark areni.

Prodaja dnevnih ulaznica za utakmicu Partizan Mozzart Bet – Real Madrid počinje u četvrtak, 27. aprila od 10 časova – saopštio je klub.

BONUS VIDEO:

3
2

2 Komentara

  1. Sramota za cene i organizaciju prodaje !! Tickeline obična nesposobna banda !! Sajt im ne radi kakvi amateri!! Lopovi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter