1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ: ‘Izuzetno poštujem Čukarički! Očekivalo se da pobedimo Zvezdu na Marakani, to dovoljno govori o ambicijama!’

Objavljeno: 26.04.23 u 14:50

Nastavlja se borba za Ligu šampiona!

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u četvrtak dočekuju Čukarički, u okviru 2. runde plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije. Domaćin sa TSC Arene trenutno zauzima treće mesto na tabeli elitnog ranga, sa tri osvojena boda manje od Brđana.

Uoči utakmice, koje će značajno doprineti u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, oglasio se šef stručnog štaba plavo-belih, Žarko Lazetić.

-Utakmica sa Čukaričkim jeste važna, ali nije odlučujuća u toj meri jer posle toga je još 15 bodova u opticaju. Čukarički izuzetno poštujem, vidimo da su spremni, Partizan su pobedili dva puta, što je za pohvalu. Imaju isti intenzitet igranja i ritam, samopouzdanje, već 10 godina su u vrhu, osvojen Kup. Poslednje tri godine imaju kontinuitet, iz godine u godinu žele da budu bolji i čini se ove godine da imaju najbolji tim – rekao je Lazetić, a potom se osvrnuo na poraz od Crvene zvezde u prethodnoj rundi rezultatom 4:1. 

-Dobro je što sam video kako su igrači u svlačionici teško podneli taj poraz, ali ne samo oni, već i svi drugi u klubu, navijači, očekivali su da dobijemo Crvenu zvezdu na ‘Marakani’, koju niko nije na njenom terenu pobedio već šest godina. To govori koliko su nama porasle ambicije i očekivanja, što je odlično – konstatovao je trener TSC-a. 

Utakmica je na programu u terminu od 18 časova i 30 minuta. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter