0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BATAK PRED SUSRET SA KRAGUJEVČANIMA: ‘Daćemo sve od sebe da pobedimo na ovom gostovanju!’

Objavljeno: 26.04.23 u 11:15

‘Stara dama’ ima priliku da pretkne Partizan.

Fudbaleri Vojvodine danas od 16 časova gostuju na ‘Čika Dači’ kragujevačkom Radničkom 1923 u drugom  kolu plejofa Mozzart Bet Superlige Srbije. U slučaju pobede, a da Zvezda ostane neporažena danas u ‘večitom derbijuNovosađani bi mogli da preskoče Partizan i dođu na četvrto mesto.

Stara dama’ se nalazi u dobro formi, jer na poslednjih pet utakmica imaju tri trijumfa (Novi Pazar 4:0 i 2:0 i Partizan 2:1)  i dva remija (TSC 2:2 i Javor 1:1). Voša tokom cele sezone mnogo bolje igra pred svojom publikom nego van Novog Sada. Od ukupno 57 osvojenih bodova 36 su odneli kao domaćini, a tek 21 u gostima.

Trener ove ekipe Radolsav Batak pred ovaj susret rekao je da pored korektne igre, moraju da budu dosta drćniji I hrabriji.

Jedino smo u Nišu protiv Radničkog imali i dominaciju i rezultat (4:1), a u Ivanjici (1:1) i na gostovanju Voždovcu (0:0), to nije bio slučaj. Pored korektne igre, moramo da budemo i dosta drčniji i hrabriji. Radnički će sigurno pokušati pred svojom publikom da pruži maksimum. Kvalitetni su i individualno i timski, u tehničkom i realizatorskom smislu. Međutim, mi nećemo da ispustimo ovaj niz i atmosferu. Daćemo sve od sebe da pobedimo na ovom gostovanju. – zaključio je Batak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter