1
Evroliga

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet @PartizanBC/ Twitter

‘TO JE ŠUT KOJI KEVIN VEŽBA 15 GODINA!’: Avramović otkrio da Panter dolazi sat i po pre ostalih na trening! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.23 u 23:42

Velika pobeda crno-belih!

Košarkaši Partizana napravili su neverovatan podvig u prvoj utakmici plej-of serije Evrolige. Crno-beli su savladali Real u Madridu, zahvaljujući Kevinu Panteru koji je pogodio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi. Izabranici Željka Obradovića slavili su rezultatom 87:89.

Neverovatan uspeh napravili su vicešampioni ABA lige i napravili veliki korak ka eventualnom iznenađenju i potencijalnom plasmanu na F4.

Kevin Panter je odigrao besprekoran meč sa 26 postigtnutih poena, tri skoka i šest uspešnih dodavanja. Ipak, u poslednjem napadu je pokazao zašto je lider ovog sjajnog tima. Uzeo je loptu i sačekao do poslednjeg trenutka, a onda pogodio istorijski važnu trojku.

Po završetku utakmice utiske je izneo plejmejker crno-belih, Aleksa Avramović.

-Šta da vam kažem, bilo je potrebno da svaki igrač da maksimum da bismo pobedili. Kevin je imao neverovatno veče, neverovatan šut. Nosio nas je u poslednjoj četvrtini, kapitenski, kao i Dante Eksum svojim prodorom. Šut koji on vežba 15 godina. Kada je šuterski trening svako uzima svoje šuteve iz situacija. Kevin radi taj šut. On u poslednje dve godine dođe ranije i po sat vremena, i vežba šut. Pogodio je i protiv Monaka – rekao je Avramović.

 

8
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter