0
Evropske lige

Fudbal.Olympiacos Vs. Crvena Zvezda.Delije, navijaci, zastave, baklje, fans, supporters, flags, flairs.Athens, 09.05.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA NAPALI SVOJE IGRAČE: „Svakog vikenda je išao u striptiz klubove, a drugi je došao na odmor“!

Objavljeno: 25.04.23 u 15:41

Jednog nisu štedeli.

Mnogi su se nadali da će Olimpijakos zasijati, jer su na leto doveli ozbiljna pojačanja, među kojima su najzvučnija Džejms Rodrigez i Marselo. Ipak, klub je doživeo ogroman neuspeh, jer će ostati i bez šampionske titule.

Nakon što su izgubili od AEK-a u derbiju sa 3:1, navijači su utrčali na teren i napravili haos, dok su se nedavno oglasili i izneli brutalne optužbe, kako na račun uprave, tako i na račun fudbalera.

Najviše su se na udaru našli Rodrigez i Marselo, koji su u međuvremenu i napustili klub. Brazilac je otišao na polusezoni, dok je Kolumbijac otišao pre nekoliko kola.

– Od početka smo znali da ugovor trenera Martinsa ne treba da se obnovi i da je tim trebalo da se poveri nekom drugom koji je trebalo da nas vodi i napravi tim sposoban da pobeđuje. Predsednik je dao novac ljudima koji to nisu zaslužili. El Arabi je senka sebe posle obnove ugvoora od dva miliona. Džejms Rodrigez je trebalo da bude igrač na kom su svi trebali da zavide, a umesto toga on je svakog vikenda bio sjajan posetilac striptiz klubova. Dok je Marselo došao na odmor – saopštili su navijači Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter