1
Domaći fudbal

Players of Mladost GAT Ekipa Igraci ilustracija illustration during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MLADOST GAT POBEGLA IZ OPASNE ZONE: Novosađani savladali Kolubaru i ostali u borbi za opstanak!

Objavljeno: 25.04.23 u 19:55

Izuzetno bitan trijumf za tim Nenada Lalatovića

Fudbaleri Mladosti GAT došli su do veoma važne pobede u 32. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije pošto su na svom terenu savladali Kolubaru sa minimalnih 1:0.

Ključan momenat meča odigrao se u 31. minutu kada je dosuđen penal za Novosađane koji je u pogodak pretvorio Novica Maksimović.

Ovim trijumfom Mladost GAT, koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović, pobegla je iz opasne zone, tačnije otišla je na 14. mesto koje je trenutno vodi u baraž.

Dok su na poslednja dva mest kliznuli Radnik iz Surdulice i Spartak iz Subotice, što se Kolubare tiče ona u svakom slučaju ostaje na 9. mestu koje je najviše u plej-aut zoni srpskog prvenstva.

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter