0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_espanol

MESIJEV POVRATAK U BARSU SVE IZVESNIJI?: Leo na večeri sa bivšim saigračima! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.23 u 10:55

Da li je bilo razgovora o povratku?

Lionel Mesi nalazi se u Barseloni, ali to samo po sebi nije neka informacija s obzirom da je od odlaska u Pariz često u Barsi s obzirom da je to njegova druga kuća.

Ipak, ovoga puta njegov dolazak se ispratio nešto drugačije. Naime, prethodnih dana sve je aktuelnija priča da je odlučio da se vrati u Barselonu na kraju sezone, dok te glasine dodatno podgrejava i dobro obavešteni novinar Đerar Romero.

Naime, Romero je izjavio da je Mesi sa familijom doneo čak 16 kofera u Barselonu, te da su pokušali da se ‘iskradu’ kroz sporedne izlaze aerodroma.

To nije sve. Leo je bio na večeri sa bivšim saigračima – Busketsom i Albom, a sa njima je bio i Pepe Kosta koji je Leova desna ruka i savetnik.

Da bi Mesijev povratak bio moguć Barselona mora da reguliše plate, neki igrači bi morali da pristanu na manju zaradu, a među njima su upravo Buskets i Alba – videćemo da li će se to dogoditi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter