7
Evroliga

Facundo Campazzo (L) and Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Kampaco i Vildoza u tandemu napuštaju Mali Kalemegdan!

Objavljeno: 25.04.23 u 18:10

O svemu su izveštavali Grci

Uprkos rečima ljudi iz uprave Crvene zvezde čini se da bi Fakundo Kampaco i Luka Vildoza zaista mogli da napuste Mali Kalemegdan na kraju sezone.

Prvo se pisalo o tome da bi Vildoza mogao u Panatinaikos, a potom da Kampaco pregovara sa Real Madridom oko povratka u španskog velikana, ali cela priča je sad dobila novi obrt.

VESTI O ZVEZDI:

Kako prenos grčka „Gazeta“, ideja Panatinaikosa predvođenog tek pridošlim Erginom Atamanom jeste da naredne sezone dovede oba igrača Crvene zvezde.

Navodno, Kampaco je dobio ponudu iz Grčke koja je jednaka ponudi Reala, oko 2.5 miliona evra po sezoni, što crveno-beli gotovo sigurno neće moći da izjednače.

U svakom slučaju najbolje je da se sačeka rasplet čitave priče i da se na kraju vidi šta će biti od svega ovoga.

BONUS VIDEO:

16
36

7 Komentara

  1. Nisu oni ni mislili da ostanu.
    To što nas je Čović pržio svi vreme to je do nas .
    Trebalo bi da se zapitao kako svih ovih godina nismo uspeli niti jednom da stignemo do f4.
    Vreme je za novu upravu.

    4
    10
    Odgovori
    • Na kraju sezone Exum i Ledej dolaze u Zvezdu, Panter i Lesor idu u Monako a Naneli u penziju ili u Kinu. Siguran izvor pisu i Grci i Spanci

      0
      2
      Odgovori
  2. Svaki dan ista prica idu ne idu pa nek odu vise zivot ide i bez njih ne cini tim jedan igrac vec 5 ajde kampaco igra u kontinuitetu a vildoza zavisnik od zena to je znaci ne profesionalac i kraj tako sutra neka ide

    18
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter