0
Domaći fudbal

Nenad Lalatovic Superliga, Super Liga, Crvena Zvezda - Mladost GAT 2.4.2023. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LALATOVIĆ SAMOUVEREN NAKON POBEDE: „Prerano ste me otpisali, lav ostaje kralj“!

Objavljeno: 25.04.23 u 22:15

Trener Mladosti rekao je da je njegova ekipa tempirala forumu u pravom trenutku

Fudbaleri Mladosti GAT savladali su Kolubaru minimalnim rezultatom u okviru 32, kola Superlige Srbije i tako pobegli iz zone ispadanja. Jedini gol na meču viđen je u 31. minutu, kada je Novica Maksimović bio precizan sa bele tačke.

Nekadašnji trener Crvene zvezde a sadašnji šef stručnog štaba Mladosti GAT, Nenad Lalatović, istakao je da je njegova ekipa zabeležila izuzetno bitnu pobedu u borbi za opstanak. On je dodao i da nikada ne treba otpisivati lava, aludirajući na sebe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Stvarno je veliki pritisaka bio na nama. Rekao sam već, da smo izgubili u Nišu, ispali bismo iz lige. U prvom poluvremenu duela protiv Kolubare smo bili fenomenalni, u drugom malo lošiji. Ali, u poslednje četiri utakmice, imamo dva remija i dve pobede, nismo primili gol. To pokazuje da smo tempirali formu. Mnogi su nas prerano otpisali. Ne treba mene tek tako lako otpisati. Mnogi moraju da znaju da ovaj lav ovde i dalje ostaje kralj – rekao je Lalatović.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter