0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

JOŠ JEDNA NBA ZVEZDA OTPISALA JOKIĆA U TRCI ZA MVP NAGRADU: „Ako sam brutalno iskren, to je Embidovo!“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.23 u 15:55

Njegov izbor je ipak Embid.

Košarkaši Majamija savladali su ekipu Milvokija rezultatom 119:114 i to nakon ogromnog preokreta, za koji je najzaslužniji Džimi Batler. Majami je poslednju deonicu dobio sa 41:25, a Batler je na ovom susretu ubacio neverovatnih 56 poena, uz zabeleženih 9 skokova i 2 asistencije.

Njegov tim sada vodi sa 3:1 u seriji i nalazi se pred prolaskom u narednu rundu, a Batler je dobio i ovacije publike, koja mu je skandirala „MVP, MVP“. Po završetku utakmice, on je u razgovoru sa medijima istakao da misli kako je MVP nagrada Embidova.

– Ne znam oko MVP-ja. Mislim da je to Džoelovo (Embid), ako sam brutalno iskren. Ali za moj tim, da dođe do pobede u ovakvoj atmosferi, ovom gradu. To je ogroman uspeh – istakao je Batler posle utakmice.

Džimi Batler je sa 56 koševa, oborio rekord franšize po broju poena u plej-ofu i tako je postavio četvrti najbolji učinak u istoriji.

– Nije lako. Imaju sjajne defanzivce koji me teraju da se potrudim za svaki koš. Ali i ja imam sjajne saigrače, koji mi govore da nastavim, budem agresivan i napadam. Lepo je biti član Majamija trenutno.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter