0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

DOBRE VESTI ZA SVE IGRAČE UOČI ČETVRTFINALNIH DUELA: Poznat je detalj koji će uticati na top 8 fazu Evrolige!

Objavljeno: 25.04.23 u 10:01

Utorak je dan kada se igraju prvi mečevi top 8 faze Evrolige. Najpre se od 20.15 časova sastaju Monako i Makabi, da bi svega pola sata kasnije Real Madrid ugostio Partizan. Sreda se nastavlja u istom ritmu, kada će od 20 časova snage odmeriti Barsa i Žalgiris, domaćin Fajnal for turnira, dok od 20.45 časova lider regularnog dela sezone, Olimpijakos, dočekuje Fenerbahče.

Sam pogled na tabelu ukazuje na to da su uvodna dva duela najneizvesnija, barem na papiru, a kako bi uzbuđenje bilo na istom nivou i van terena, sve igrače očekuje jedna sjajna vest! Naime, promo kod EL2023 donosi 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju utakmice četvrtine finala Evrolige. Ova promocija uz promo kod je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored ove promocije, od maja svi AdmiralBet igrači će imati priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Takođe, 25% freebeta na svaku uplatu depozita očekuje sve igrače koji dopunu naloga izvrše u AdmiralBet PUB-u, dok će u određenim AdmiralBet lokalima 25% freebeta na svaki depozit biti dostupno do 18. maja.

Ukucajte promo kod EL2023, preuzmite bonus i predvidite ko ide u Kaunas!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter