0
Košarka

FOTO: Twitter/@MiamiHEAT

BATLER BRUTALNOM PARTIJOM GURNUO MILVOKI NA IVICU PROVALIJE: Lebron još jednom predvodio Lejkerse do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.23 u 08:20

Sjajni mečevi!

U toku noći sa ponedeljka na utorak nastavljen je NBA plej-of. Prvi meč koji je počeo jeste onaj između Majami Hita i Milvoki Baksa.

Pred ovaj meč Janis Adetokumbo se vratio u sastav Baksa, ali im ni to nije pomoglo s obzirom da je Majami slavio, 119:114, na krilima Džimija Batlera i poveo sa 3:1 u seriji.

Konstantno je Milvoki bio u prednosti tokom meča – sve do poslednje deonice koju su igrači Majamija odigrali brutalno i dobili je rezultatom 41:25.

Ubedljivo najbolji pojedinac meča bio je Džimi Batler koji je ubacio 56 poena, a tome dodao i devet skokova uz dve asistencije.

Milvokiju nisu pomogle ni odlične partije Lopeza (36p, 11sk) i Adetokumba (26p, 13as, 10sk).

U drugom meču LA Lejkersi su nakon produžetka slavili protiv Memfis Grizlisa i došli do vođstva od 3:1 i samim tim meč lopti.

Iako je u pobedničkom timu Rivs bio najefikasniji sa 23 poena, meč je obeležio Lebron Džejms sa 22 poena i čak 20 skokova, a svemu je dodao i sedam asistencija.

Kod poraženom Memfisa istakao se Bejn sa 36 poena, a Morent je dodao 19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter