0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘ZMAJEVI LETE’ NA TEŠKO GOSTOVANJE: Voždovac želi iznenađenje u Pazaru, domaćinu trijufm imperativ!

Objavljeno: 24.04.23 u 20:50

Nastavlja se borba u plej-of fazi elitnog ranga!

Fudbaleri Voždovca gostuju Novom Pazaru, u okviru 32. kola Mozzart bet Superlige Srbije. Druga utakmica plej-ofa igra se u sredu od 16 časova.

Beogradski klub je sedmi na tabeli sa 42 osvojena boda, dok su Novopazarci jedno mesto iznad sa 50 bodova na svom kontu. U prvoj utakmici doigravanja Zmajevi su savladali kragujevački Radnički sa 2:1 dok je Pazar izgubio od Vojvodine rezultatom 4:0.

Šef stručnog štaba Zmajeva, Nikola Puača, osvrnuo se najpre na prethodni meč.

-Dobra utakmica je iza nas i raduje što smo savladali jednu vrlo dobru ekipu Radničkog 1923. Imali smo kontrolu tokom celog meča, osim kratkih perioda u drugom poluvremena kada nismo izgledali onako kako želimo, sve ostalo je bilo vrlo pozitivno – rekao je strateg Voždovca.

Na pomenutom susretu u listu strelaca upisao se i Edin Ajdinović, koji je tako postao 13. fudbaler ekipe iz Braće Jerković koji je zatresao mrežu rivala u aktuelnoj sezoni.

-Iako su asistencije ono što ga krasi, svakako raduje što se Edin pridružio velikom broju strelaca u ovoj sezoni. Naš igrački kadar sastavljen je od fudbalera približnog kvaliteta, svi su dobili priliku da budu i starteri, na svakog se ozbiljno računa, tako da taj podatak nije iznenađenje – kazao je Puača.

Šef struke beogradskog kluba pohvalno je govorio o narednom rivalu.

-Novi Pazar igra odličnu sezonu, tako da nas čeka jedan neugodan i kvalitetan protivnik. Bez obzira na njihovu ambiciju, mi svakako nećemo odstupati od našeg modela igre. Cilj nam je da se na taj način nametnemo, ponovimo sve dobre momente iz prethodne utakmice i zabeležimo rezultat koji će nam doneti nove bodove –  poručio je trener Voždovca.

Strateg Zmajeva otkrio je na koje igrače može da računa.

-Osim na povređene Đurđevića, Novevskog i Medića, u konkurenciji za sastav neće biti ni Matić koji mora da pauzira zbog četvrtog žutog kartona. Na sve ostale igrače računamo za predstojeće gostovanje –  zaključio je Puača.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter