0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: twitter/@ABA_League

(POLUVREME) ZVEZDA IMA LEPU PREDNOST U LJUBLJANI: Odlična partija Ivanovića u prvih 20 minuta!

Objavljeno: 24.04.23 u 18:57

Srpski tim ima 13 poena prednosti na poluvremenu

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Ljubljani ekipi Cedevite u okviru zaostalog kola AdmiralBet ABA lige. Ovaj meč nema takmičarski značaj, pošto se zna da će „crveno-beli“ ići u plej-of sa druge pozicije i njihov rival u četvrtfinalu je Zadar.

Klub sa Malog Kalemegdana na današnjem meču ne može da računa na svoje Argentince, Fakunda Kampaca i Luku Vildosu, koji u trenutku kada je trebao da se odigra ovaj meč, nisu bili igrači Zvezde.

Izabranici Duška Ivanovića su otvorili ovaj meč neverovatnom serijom 2:19. Nikola Ivanović je postigao 10 a Filip Petrušev 9 poena. Domaći su se ipak konsolidovali i preko Zorana Dragića i Alibegovića smanjili razliku na -9 na kraju prve četvrtine, 10:19.

 

 

Zvezda se muči sa linije penala i trenutno su na 7/12. To uspeva da iskoristi Cedevita i nakon dva zakucavanja Karla Matkovića smanji na samo 7 poena razlike, 20:27. Nakon novih poena Alena Omića, domaći su prišli na 26:29 ali onda u pravom trenutku stižu dve trojke Nemanje Nedovića i Branka Lazića.

Nesportsku je dobio Omić nakon udarca Lazića, koji je mora da ode u svlačionicu zbog povrede arkade. Nikola Ivanović je novom trojkom i svojim 13. poenom stavio tačku na prvo poluvreme. Zvezda vodi 30:43.

VESTI O ZVEZDI:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter