1
Domaći fudbal

Kristijan Belic (L) and Kanga Kaku Guelor (R) on Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN OSLABLJEN PROTIV ZVEZDE: Najbolji igrač „crno-belih“ u prošlom derbiju neće biti na raspolaganju Igoru Duljaju!

Objavljeno: 24.04.23 u 18:30

Veliki hendikep za „crno-bele“

Fudbaleri Partizana dočekuju u sredu Crvenu zvezdu u okviru 32. kola MozzartBet superlige Srbije. 170. večiti derbi je na programu od 18 časova i 30 minuta a direktan prenos možete pratiti na „Areni sport Premium 1„.

Ovaj meč će se igrati pred praznim tribinama u Humskoj, zbog suspenzije koju je klub zaradio nakon nereda svojih navijača na meču sa Čukaričkim na Banovom Brdu. Glavni arbitar na 170. večitom derbiju biće Dejan Trifković.

Igor Duljaj na ovoj utakmici neće moći da računa na Kristijana Belića. Vezni fudbaler je dobio žuti karton protiv Čukaričkog i moraće da odradi jedan meč suspenzije. Belić je bio verovatno i najsvetlija tačka „Parnog valjka“ na prošlom derbiju, koji je Partizan izgubio minimalnim rezultatom.

VESTI O PARTIZANU:

Ako imamo u vidu jako lošu formu vicešampiona Srbije i poziciju na kojoj se nalaze, ovo će biti veliki udarac za četu Igora Duljaja.

5
2

1 Komentara

  1. Sve sto je mogao fudbalski savez srbije uciniti PARTIZANU ucinio je. Partizan je potucen do zemlje. Ostaje da se vidi sto ce srbija imati sa svoim jednim klubom i njegovim navijacem AV.

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter