0
Evroliga

Kevin Punter reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANTER O DUELU SA REALOM: ‘Cilj je da pobedimo 3-0!’

Objavljeno: 24.04.23 u 13:22

Navijači sa nestrpljenjem isčekuju ovaj duel.

Košarkaši Partizana uspeli su da se plasiraju u TOP8 fazu Evrolige i tamo zakažu seriju sa Real Madridom. Svi su svesni o kakvom se rivalu radi, ali Kevin Panter veruje u svoju ekipu i u kako kaže, cilj je da se pobedi sa 3-0:

‘Detalji će odlučiti. Naravno, pobedili smo ih u Beogradu i svesni smo toga, ali detalji će biti ključni kada igraš protiv nekoga na tri pobede. Sitnice mogu da vam daju prednost, a o tim sitnicama razmišljam ovih dana’ – rekao je Panter i potom dodao:

Kevin Punter (L) and James Nunnally during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Cilj je da obe utakmice pobedimo. To je mentalitet koji je potreban. Iskreno, cilj je da pobedimo 3-0. Ne želimo da razmišljamo da im damo neku utakmicu, a onda ćemo mi neku drugu da pobedimo, uvek razmišljamo da pobedimo svaku utakmicu.’ – zaključio je kapiten Partizana za Mozzartsport.

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter