2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MRKELA OTKRIO: Zvezda u kontaktu sa tri bivša igrača, na Marakani prate dva špica! (FOTO)

Objavljeno: 24.04.23 u 21:35

Srpski šampion sklapa tim za evropsku elitu!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad TSC-om iz Bačke Topole, šest kola pre kraja plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije, matematički su obezbedili novi naslov prvaka naše zemlje.

Zbog sjajnih rezultata srpskih timova, a pogotovo crveno-belih, Crvena zvezda je titulom obezbedila direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Na ‘Marakani‘ se već uveliko spremaju za predstojeći letnji prelazni rok, a očekuje se da najtrofejniji srpski klub bude prilično aktivan na tržištu.

Gostujući na TV Arena Sport, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrekla, poručio je da se prate dva napadača. U pitanju su Mateo Kasiljera iz ruskog Zenita, kao i Žan Filip Kraso iz Sent Etjena.

– Obojica su na našem radaru već neko vreme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog leta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka – rekao je Mrkela.

FOTO: STARSPORT

Sportski direktor srspkog šampiona otkrio je da klub održava kontakt sa trojicom bivših igrača, koji bi već ovog leta mogli postati ‘povratnici’. Reč je o Luki Milivojeviću, Nemanji Radonjiću i Mihailu Ristiću-

– To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu. Naravno, ciljevi rada našeg skautinga su i igrači koji bi eventualno mogli da se vrate. Stalno ispitujemo situaciju, razgovaramo sa njima. Ako se poklopi naš interes da nam je potreban igrač na toj poziciji, a oni u tom trenutku nemaju neku astronomsku ponudu, sve je moguće – poručio je Mrkela.

BONUS VIDEO:

12
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter