0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

JOKIĆ NAKON PORAZA OD MINESOTE: ‘Moramo bolje da obavimo posao!’

Objavljeno: 24.04.23 u 11:41

Srpski košarkaš razočaran.

Košarkaši Denvera poraženi su od Minseote rezučatom 114:108 u plejofu Zapadne konferencije. Nikola Jokić je odigrao izuzetan meč, postigao je 43 poena za 39 minuta i još jednom pokazao zašto je kandidat za MVP priznanje i ove godine.

Jokić je nakon susreta rekao da su imali šansu u regularnom deli, ali da je on promašio slobodno bacanje.

-Imali smo šansu čak i u regularnom delu meča, promašio sam slobodno bacanje. Na kraju, oni su pogađali, mi nismo, mislim da sam na kraju promašio nekoliko lakih floutera. Tako je kako je, kolektivno i pojedinačno moramo bolje da obavimo posao, nadam se da možemo to da učinimo. – započeo je.

Dodao je da su  imali priliku da zatvore serije, ali nisu uspeli.

-Mislim da je Aleksander Voker pogodio dve trojke iz ugla, mislim da je trebalo bolje da pokrivamo te šuteve, da mu otežamo posao jer je praktično igrao jedan na jedan. On je jedan od njihovih najboljih igrača, trebalo je bolje da obavimo taj posao. Da, imali smo priliku da zatvorimo seriju. Nismo uspeli. Borili su se, igrali pomalo očajnički, ali tako je kako je. – nastavio je.

Dotakao se I promešenih šuteva i rekao da ponekad pogodi, ponekad promaši I da veruje u svoj šut.

-Ne znam šta da kažem. Verujem u svoj šut. Ponekad pogodim, ponekad promašim. – nastavio je srpski centar.

Na kraju je govorio da obično rade dobar posao, ali da večeras nisu.

-Uvek kažem da je drugim momcima teško, jer mi znamo šta ćemo da radimo na kraju utakmice. Teško je biti spreman za šuteve unapred. Žao mi je kada neko ne može da isprati taj ritam, obično radimo dobar posao, ali večeras nismo. – zaključio Nikola Jokić.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter