0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ManCity

GVARDIOLA ZADOVOLJAN REZULTATIMA SVOG TIMA: ‘Ponosan sam na sve što smo moji saradnici i ja uradili!’

Objavljeno: 24.04.23 u 11:15

Španac radi fantastične stvari na klupi ‘građana’.

Fudbaleri Mančester sitija igra odlično ove sezone. Trenutno se nalaze na drugom mestu Premijer lige sa pet bodova manje od Arsenala, ali i dve utakmice zaostatka. Izabranici Pepa Gvardiole u četvrtak igraju protiv ‘topdžija’ i gotovo pa sigurno će tada se odluči ko će biti prvak Engleske.

U Ligi šampiona će igrati protiv madriskog Reala u polufinalu, a u finalu FA Kupa protiv gradskog rivala ‘crvenihđavola’. Gvardiola ima priliku da drugi put u karijeri osvoji triplu krunu i ispiše istoriju sa Mančester Sitijem.

Iskusni Španac se dotakao tog finala kupa koje će se igrati 3. juna i rekao da su oni dobre komšije I da navijači Junajteda ne treba da se plaše.

– Ne moraju navijači Mančester junajteda da se plaše, mi smo komšije. Komšije su uvek dobre jedne prema drugima – rekao je Gvardiola. – započeo je.

Dodao je da su još daleko od titula.

– Još smo daleko od titula, deplasirano je stoga o tome govoriti ovoga trenutka. U ovih šest godina, koliko vodim Siti, gubili smo u završnim fazama takmičenja, u finalu LŠ ili polufinalu FA kupa. Ali, ponosan sam na sve što smo moji saradnici i ja uradili. Naravno, osvojili smo Premijer ligu. Inače bi verovatno ovde bio neki drugi menadžer. Znam da analiziram ekipu i šta nam sve treba da budemo na željenom nivou u završnici sezone – zaključio je Gvardiola.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter