0
Evroliga

head coach Chus Mateo during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ĆUS MATEO PRED PARTIZAN: „Željko Obradović je referenca za sve nas koji želimo da budemo dobri u ovom poslu“!

Objavljeno: 24.04.23 u 18:10

Trener španskog tima govorio je uoči duela sa „crno-belima“

Košarkaši Real Madrida sutra od 20 časova i 45 minuta dočekuju Partizan u prvom meču plej-ofa Evrolige. U regularnom delu sezone ove dve ekipe su bile na skoru 1-1, s tim da su beogradski „crno-beli“ odneli pobedu u poslednjem međusobnom duelu.

Trener domaće ekipe, Ćus Mateo, govorio je na konferenciji za medije da njegova ekipa nije imala mnogo vremena da pripremi ovu utakmicu. Takođe je pohvalio i stratega Partizana, Željka Obradovića, i dodao kakav uticaj je on imao na njega.

On je izuzetan. Gledao sam ga kako radi posao od mlađih dana i čak smo se sreli kada sam vodio mlađe kategorije Reala, a on osvojao trofeje sa klubom. Oduvek sam voleo da idem na njegove treninge i gledam ga kako radi. On je brutalan trener, zver na klupi i referenca za sve nas koji želimo da budemo dobri treneri. Ali, ovde se ne radi o trenerima, već igračima, jer oni će igrati utakmice, ne mi – izjavio je Mateo.

VESTI O PARTIZANU:

Prve dve utakmice se igraju u prestonici Španije a onda se serija seli u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter