2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

VLADO ČAPLJIĆ ZA HOTSPORT: ‘Nadam se da će Partizan uskoro ugledati svetlo na kraju tunela! Uspeh na derbiju je imperativ!’ (FOTO)

Objavljeno: 23.04.23 u 22:38

Legendarni as priželjkuje bolje dane za klub iz Humske!

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u prvom kolu plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije, drugi uzastopni od Čukaričkog u elitnom rangu našeg fudbala. Brđani su minimalnih 1:0 viđenih u četvrtak ponovili i večeras, te tako stekli velikih osam poena prednosti u odnosu na crno-bele i tri više u porđenju sa TSC-om iz Bačke Topole.

Ekipa Dušana Kerkeza nadigrala je sastav iz Humske, koji uz runde u rundu izgleda sve lošije, pa se postavlja pitanje da li će Partizan uopšte uspeti da izbori izlazak u kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja.

FOTO: STARSPORT

 

Za redakciju HotSporta, direktno sa lica mesta, govorio je jedan od onih koji Partizan čine velikim klubom i jedan od onih koje je Partizan napravio velikim igračem – Vlado Čapljić.

Legendarni fudbaler crno-belih i reprezentativac Jugoslavije izneo je svoja očekivanja pred samu završnicu domaćeg šampionata.

VČ: Zaista, Partizan je sebi napravio medveđu uslugu. U poslednjih nekoliko kola izgubili smo drugu poziciju i dočekali plej-of u lošoj formi. Nadam se da ćemo uskoro ugledati tu čuvenu ‘svetlost na kraju tunela’, da je ona tu, ispred nas. Biće veliki neuspeh ako propustimo priliku da budemo drugi i učestvujemo u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sada je to već težak posao i naravno, ne potcenjujem ekipe poput Čukaričkog, TSC-a i Vojvodine. Radi se o timovima koji pružaju izuzetno kvalitetne partije ove sezone i njihove redove krasi nekoliko fantastičnih pojedinaca. Ipak, smatram da Partizan u ovom sastavu zaslužuje bolji plasman, ali sami smo krivi. Na kraju krajeva, plej-of je tu, imamo još šest utakmica i sami odlučujemo o našoj sudbini.

Čovek koji je pisao istoriju beogradskih crno-belih smatra da je pobeda u večitom derbiju ‘imperativ’ za njegov voljeni klub. 

VČ: Nezavisno od rezultata i stanja tabeli, čak i kada je situacija takva, kakva je, derbi je uvek derbi. Sigurno da će utakmica biti interesantna. Naboj je prisutan i to je neosporno. Zvezdi rezultat nije značajan, a nama je imperativ. Utakmica će biti igrana bez publike i to je tragedija neke druge vrste. Zaista je ružno da bilo koja utakmica, a pogotovo večiti derbi, bude odigrana bez prisustva navijača pred praznim tribinama.  To je naš fudbal i moramo da živimo sa tim.

Čapljić obavlja funkciju skauta u redovima Partizana, pa ne čudi što poseduje fantastičnu moć zapažanja kada su mladi talenti u pitanju. 

VČ: Ne mogu baš da govorim o reprezentaciji, ali svakako da postoje pojedinci koji su se istakli. Baš u Čukaričkom nastupa Vladimir Lučić, mlad momak sa velikim potencijalom. U redovima TSC-a takođe postoji nekoliko vrlo interesantnih momaka. To su ekipe iz vrha našeg fudbala, ne samo zbog timskog, nego upravo zbog tog indivudalnog kvaliteta – zaključio je Vlado Čapljić u razgovoru za HotSport. 

BONUS VIDEO:

2
4

2 Komentara

  1. Zašto je bitno mišljenje čoveka koji obavlja funkciju skauta u ovakvom Partizanu!?
    Hajde da vidimo koga je on to skautirao, pa da vidimo da li ima pravo da nešto (javno) kaže!

    Možda je kao igrač bio ok, ali kao skaut šta je napravio!?

    Osim što je ušao u ruku pod ruku sa ovom upravom u posao gašenja Partizana!?

    1
    0
    Odgovori
  2. SVI se bre boje da kazu da je UPRAVA NAJVECI KRIVAC. ONA je to ZLO koje NISTI nas PARTIZAN. AMATERI I PROFITERI. NEZNALICE !

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter