0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKI USPEH: Četvrtu godinu u nizu, omladinci Zvezde u Ligi šampiona!

Objavljeno: 23.04.23 u 10:55

Veliki uspeh za omladinsku školu Crvene zvezde.

Omladinska selekcija Crvene zvezde će i naredne sezone, četvrti put u nizu igrati u elitnom juniorskom takmičenju – Ligi šampiona za mlade.

Pred pulenima Zorana Rendulića je važan ispit, koliko danas, s obzirom da ih od 11 časova očekuje večiti derbi, ali će moći da budu za nijansu rasterećeniji, jer će i naredne sezone igrati u Evropi. Nema sumnje da se omladinska selekcija etablirala kao standardan učesnik Lige šampione za mlade, s obzirom da su bili deo poslednja četiri ciklusa, a da je korona sprečila da to bude i pet, kada je takmičenje otkazano.

U prvoj sezoni (selekcija 2001) su takmičenje završili u grupnoj fazi, u drugoj (selekcija 2002) su uspeli da se plasiraju među 16 najboljih timova u Evropi, u trećoj (selekcija 2004) su takmičenje završili u drugom kolu „staze šampiona“, da bi godinu dana kasnije i selekcija 2005. ponovila taj rezultat.

Sada će juniori biti smešteni u grupnoj fazi, sa mladim timovima ekipa koje će odmeriti snage sa seniorima Crvene zvezde.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter