0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIK GOSTUJE U IVANJICI: Đorđević svestan težine duela sa Javorom!

Objavljeno: 23.04.23 u 10:26

Bitan duel za oba tima.

Danas će se u Ivanjici sastati ekipe Javora i Radnika iz Surdulice u okviru prvog kola plej-auta Superlige Srbije. Bitan duel za oba tima, a očekivanja je uoči ovog susreta izneo je Slavoljub Đorđević, trener Radnika.
‘Pred nama je još sedam utakmica, sedam finala. Timovi su ujednačenog kvaliteta i još niko nije otpisan. Videli smo i po rezultatima odigranih susreta da su iznenadjenja moguća i da će biti velika borba do poslednjeg kola.  U Ivanjicu idemo da damo svoj maksimum. Izuzetno cenim Javor kao klub. Gospodin Lazović, koji je na čelu našeg rivala je veliki i dokazani sportski radnik. Smatram ga izuzetno sposobnim i uspešnim. Takodje, na klupi Javora je odličan stručnjak, Mladen Dodić, koji je u našem fudbalu dugo prisutan i odlično poznaje prilike u našoj ligi. Na našem terenu smo odigrali nerešeno bez golova, bila je tvrda utakmica, kakvu očekujem i sutra. Očekujem da odluče sitnice, odnosno detalji, trenutak inspiracije ili dekoncentracije.’ – rekao je Đorđević i potom dodao:
FOTO: STARSPORT
‘Verujem u moje momke i naš zajednički rad. Mi smo tokom proleća igrali, izuzev Zvezde i Radničkog iz Kragujevca, sa svim ekipama iz gornjeg dela tabele i mogu da kažem da nas niko nije nadigrao. Pritisak postoji, biće sve veći i veći, medjutim, to je sastavni deo fudbala i moramo da se nosimo sa tim. Doveli smo Radnik u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini, što nam je i bio cilj. Možemo da ostvarimo veliki uspeh ostankom u ligi. Neće biti lako, ali smo optimisti. Javor ima dosta kvaliteta u svim linijama tima, na krilnim pozicijama.  Biće dosta zanimljivih duela i nadmudrivanja. Mi ulazimo u ciklus u kojem ćemo u naredne dve nedelje odigrati pet utakmica. Spremni smo, momci su vredno trenirali i verujem da će im se sav uložen trud i rad isplatiti.’ – zaključio je trener Radnika.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter