0
Evropske lige

FOTO: twitter/@Inter

LUKAKU I MARTINES SE IGRALI SA EMPOLIJEM: Inter ostao u trci za Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.23 u 15:20

Romelu Lukaku kao u najboljim danima

Fudbaleri Intera ubedljivo su savladali ekipu Empolija sa 0:3 u okviru 31. kola Serije A. „Neroazuri“ su tako prekinuli lošu formu u domaćem šampionatu, pošto nisu slavili na prethodnih 6 mečeva, gde su upisali 4 poraza i 2 remija.

Nakon ne tako interesantnog prvog poluvremena, izabranici Simonea Inzagija, izašli su mnogo agresivnije u nastavku meča. Romelu Lukaku je načeo mrežu domaćina u 48. minutu i to je bio njegov prvi gol iz igre u Seriji A posle skoro 9 meseci i gola protiv Lećea u avgustu prošle godine.

 

Belgijanac je ponovo bio strelac u 76. minutu a da potvrdi sjajnu partiju, asistirao je Lautaru Martinesu u 88. za ubedljivo slavlje gostiju. Argentincu je ovo bio 15. gol ove sezone u italijanskom prvenstvu.

 

 

Inter je sada 5. ispred Milana, koji ima bod manje i utakmicu manje u odnosu na svog gradskog rivala. Ove dve ekipe će se sastati i u polufinalu Lige šampiona.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter