4
U pripremi

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and SC Derby at Aleksandar Nikolic Hall on March 19, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU: „Kada nosiš Zvezdin dres pritisak je uvek tu!“

Objavljeno: 23.04.23 u 18:50

Meč nema rezultatski značaj!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sutra od 18 časova gostuju ekipi Cedevita Olimpije u Ljubljani u okviru odloženog meča 3. kola AdmiralBet ABA lige.

Nakon pobede Partizana Mozzart Bet nad ekipom Budućnosti, dogodio se i konačan rasplet u regionalnom takmičenju, tako da meč u glavnom gradu Slovenije nema rezultatski značaj.

Ipak, trener crveno-belih, Duško Ivanović, ističe da Zvezdin dres uvek donosi pritisak te da će njegov tim ići na pobedu.

Crvena Zvezda’s head coach Dusko Ivanovic during round 31 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Valencia in Belgrade, Serbia, on March 29, 2023.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu, istina rezultatski pritisak ne postoji, ali kada nosis dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu i uvek želimo da pobedimo, bilo kada I bilo gde. Tako će biti i u Ljubljani. U seriji smo pobeda i želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u ABA ligi gde su naše ambicije poznate. – rekao je Ivanović.

Zvezda će u četvrtfinalu regionalnog takmičenja igrati protiv ekipe Zadra.

BONUS VIDEO:

0
1

4 Komentara

  1. Danas navijamo za fmp 2, sutra za Reala a na fajnalforu za Barselonu a u finalu za sestrinski klub iz Grcke a ako nestigne onda za tog koji stegne pa igra protiv ovih strašnih Grobara. I posle nam neko kaze da nismo najbolji navijaci na svetu a mi skoro sve volimo ahhahahahahahhahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter