0
Evroliga

Milenko Tepic ABA liga, Mega - Borac 23.1.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA VERUJE U ŽOCA I EKIPU: ‘Na klupi je trener koji je 20 puta igrao fajnal-for!’

Objavljeno: 23.04.23 u 09:55

Očekivanja su velika od samog starta sezone.

Nekadašnji plejmejker Partizana, Milenko Tepić govorio je o ovosezonskom uspehu Partizana u Evroligi, kao i o TOP8 fazi, koju će ‘njegov’ Partizana igrati protiv Real Madrida. Iako je rival zvučno ime, on smatra da ‘crno-beli’ imaju čemu da se nadaju.

head coach Zeljko Obradovic Partizan – Igokea, ABA Liga, 10. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

‘Svima nama koji pratimo košarku i volimo Partizan, dodatno samopouzdanje daje to što je na klupi trener koji je 20 puta ekipu odveo na fajnal for od 21 učešća u četvrtfinalu. Ono što na isto raduje jeste način igre Partizana u drugom delu sezone i timska hemija, koja tokom sezone kristalisala, kao i pozicije nekih igrača u timu, ali i sama forma igrača. Kada pogledamo sve te faktore, iako je protivnik Real Madrid, tim koji se godinama uspešno takmiči u EL, osvajač i stalni učesnik F4, mislim da Partizan ima na čemu da bazira svoje ambicije i nadu da eventualno može da prođe i pobedi Real u četvrfinalnoj seriji i da se plasira na završni turnir.’ – rekao je Tepić u razgovoru za b92.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter