0
Evroliga

head coach Ergin Ataman during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

ATAMAN I ZVANIČNO U PANATINAIKOSU: Prvi čovek Atinjana mu poželeo dobrodošlicu! (FOTO)

Objavljeno: 23.04.23 u 14:50

Kao što se i pisalo, ugovor je potpisan na dve godine

Turski trener, Ergin Ataman, postao je trener Panatinaikosa. Ovu vest je potvrdio i prvi čovek „zelenih„, Dimitris Janadopulos, koji je postavio sliku njih dvojice na instagramu i poželeo mu dobrodošlicu.

Ataman je skoro celu trenersku karijeru proveo u Turskoj, gde je najdublji trag ostavio u Galatasaraju i Anadolu Efesu. Sa Efesom je osvojio dve vezane Evrolige, 2021. i 2022. godine.

 

 

Grčki tim je imao jednu od najgorih sezona u skorijoj istoriji i neophodna im je sveža krv. Evroligašku sezonu su završili sa skorom 9-23. Navijači atinskih zelenih su, sa punim pravom, nezadovoljni partijama njihovih pulena a o tome svedoči i podatak da je na meču sa Albom u OAKA areni bilo svega 2 hiljade ljudi i to je njihov negativni rekord u najelitnijem evropskom takmičenju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter