0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA BI DANAS MOGLA DA OVERI TITULU: Juri se i svetski rekord!

Objavljeno: 22.04.23 u 09:25

’Crveno-beli’ sa velikim ambicijama.

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 18 časova dočekuju TSC iz Bačke Topole na svom stadionu u okviru prvog kola plej-of Mozzart Bet Superlige Srbije. Izabranicima Miloša Milojevića potreban je samo bod kako bi odbranili šestu uzastopnu titulu, 34. u istoriji kluba. Ove godine će Zvezda izboriti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

U slučaju pobede ili remija dodela pehara neće biti danas, jer je svečana dodela planirana za 27. maj nakon meča sa Novim Pazarom. Nadaju se u najtrofejnijem srpskom klubu da  će ponovo doći do duple krune, a do tog cilja će morati da preskoče još tri prepreke u Kupu Srbije. Prva je 3. maja u Kruševcu protiv Napretka

Osiguravanje titule će ujedno biti I prilika da mlađi igrači dobiju veću minutažu. Međutim, Zvezda hoće da pehar osvoji bez poraza. Druga stvar je da juri rekord Reala koji iznosi 121 utakmica po broju uzastopnih mečeva bez poraza na domaćem terenu, dok ‘crvenobeli’ imaju 110.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter