0
Fudbal

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2010/2011.Cukaricki-Stankom Vs. Partizan.Almami Moreira, right, Radosav Petrovic, Ivica Ilijev and Sasa Ilic, celebrate.Beograd, 20.11.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SIN PARTIZANOVE LEGENDE PRED TRANSFEROM KARIJERE: Iz Benfike se seli u Čelsi i to bez obeštećenja!

Objavljeno: 22.04.23 u 18:37

Biće to veliko iskustvo za njega.

Sin čuvenog fudbalera Partizana Almanija Moreire, Dijego, nalazi se na pragu prelaska u redove Čelsija. Prema navodima portugalskog „Rekorda“, Moreira mlađi će na kraju sezone napustiti Benfiku i kao slobodan igrač pojačati engleskog giganta.

Malog dečačića koji je tokom boravka njegovog oca u Partizanu prirastao za srce navijačima, možda ćemo moći da gledamo u jednoj od najjačih svetskih liga. Dijego je u Benfiku stigao iz Standarda iz Liježa 2020. godine, dok je sa 17 godina nastupio za U23 tim.

Njegov potencijal očigledno je brzo primećen, pa je prekomandovan u glavnu selekciju Benfike, a mnogi klubovi bili su zainteresovani za njega. Ako je verovati portugalskoj štampi, odlazak na Stamford Bridž, biće za njega potpuno novo iskustvo.

Grobari su se nadali da će on nekada obući i dres crno-belih i tako nastaviti tamo gde je njgov otac stao, ali je to za sada očigledno daleko.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter