3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PARTIZANU PRETI VEĆA SUSPENZIJA: Odluka nije konačna!

Objavljeno: 22.04.23 u 11:15

Crni dani za ’crno-bele’.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan sa jednom utakmicom bez publike zbog nereda na utakmici sa Čukaričkim. Konačna odluka i visina novčane kazne za oba kluba, može da se očekuje posle sastanka u četvrtak. Prema pravilniku, sledi jedna do tri utakmice bez publike, a do sada je najgore prošao Novi Pazar, koji je na startu nove sezone morao šest puta na svom terenu da igra pred praznim tribinama.

Iz Disciplinske komisije su istakli da će Partizan možda biti kažnjen još neku utakmicu na domaćen terenu bez navijača.

– Čukarički kao organizator snosiće minimalne sankcije. Utvrđeno je da su bili preduzeti svi propisani koraci oko organizacije. Što se tiče Partizana, tokom sezone je bilo prekršaja i možda će još neku utakmicu na domaćem terenu da igra bez prisustva publike. –navodi se iz komisije.

17
10

3 Komentara

  1. Publike na našim stadionima i onako nema tako da se neće osetiti neprisustvo publike na derbiju!Disciplinska komisija treba da bude mnogo oštrija jer nigde u Evropi na stadionima ne bacaju petarde i topovske udare samo se to dešava kod nas!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter