0
Fudbal

Bojan Matic Napredak - Crvena Zvezda, Superliga Srbije Krusevac Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NAPREDAK SIGURAN: Pobeda protiv Spartaka za miran san u Kruševcu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.23 u 16:30

Čini se da neće doći u problem!

Fudbaleri Napretka iz Kruševca savladali su na svom terenu danas ekipu Spartaka iz Subotice u prvom kolu plej-aut grupe Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 1:0.

Ključni momenat utakmice dogodio se u 17. minutu. Levi bek Kruševljana, Vladimir Prijović, zatresao je mrežu Subotičana i tako, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

Bili su bolji u prvom delu igre domaći i sasvim zasluženo poveli.

U drugom poluvremenu tempo utakmice je značajno opao. Napredak je zatvorio sve prilaze svom golu, a Spartak bezuspešno pokušavao da dođe do izjednačenja.

Napredak se sada nalazi na 10. mestu sa 34 boda i u prilično komfornoj situaciji. Sa druge strane, ekipa Spartaka je veoma ugrožena na 14. poziciji sa 25 bodova – samo dva više od ekipa koje se nalaze u zoni direktnog ispadanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter