0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA NAKON OSVOJENE 6. TITULE U NIZU: ‘Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde!’

Objavljeno: 22.04.23 u 22:49

Vidno zadovoljan nakon još jedne titule!

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije savladali su ekipu TSC-a rezultatom 4:1 i na taj način osvojili 34. titulu u klupskoj istoriji i izborili plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone.

during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Osmeh sa lica nije mogao da sakrije ni sportski direktor Mitar Mrkela:

Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde i ponosan sam što smo je osvojili. Već u aprilu smo uspeli da postanemo prvaci Srbije i plasiramo se u Ligu šampiona, prvi u Evropi, što dovoljno govori o tome koliko smo bili uspešni. Naravno, ne zaustavljamo se ovde, jer želimo i da osvojimo Kup Srbije, te da se odlikujemo trećom duplom krunom u nizu, a ujedno radimo i na sklapanju tima koji će nas predstavljati u Ligi šampiona. Već smo realizovali dva velika posla, s obzirom da smo bez obeštećenja potpisali Olanjinku i Stamenića, a nema sumnje da ćemo nastaviti u tom maniru, sve sa ciljem dodatnog ubrzavanja i podmlađivanja Zvezde. Želimo da zvezdaši uživaju u modernom fudbalu, to je naš cilj – podvukao je Mrkela.

 

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter