0
Tenis

FOTO: Twitter/@atptour

„ĐOKOVIĆ JE UVEK ĐOKOVIĆ!“: Alkaraza ne opuštaju Novakovi porazi, odabranim rečima govorio o Srbinu!

Objavljeno: 22.04.23 u 14:30

Svestan je da je Nole daleko od maksimuma!

Sezona šljake je u toku, a svi teniseri se spremaju za centrali događaj kada je u pitanju ova podloga – Rolan Garos.

Ipak, Novak Đoković za sada ne uspeva da pronađe željeni ritam na ovoj podlozi. Nakon što ga je iz Monte Karla eliminisao Lorenco Museti, isto je juče uradio i Dušan Lajović samo u Banjaluci.

Novak Djokovic waves to the fans after the match against Dusan Lajovic at the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 21, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

 

Međutim, možda i teniser koji je u ponajboljoj formi, Karlos Alkaraz, ne otpisuje tako lako Đokovića pred grend slem u Francuskoj.

Ne bih znao da kažem da li je Đoković na šljaci najteži rival, ali Đoković je Đoković. Jeste izgubio u osmini finala Monte Karla i u četvrtfinalu Banjaluke, ali može da osvoji i Madrid i Rim. – kazao je Alkaraz.

Naravno, pre Rolan Garosa slede mastersi u Madridu i Rimu, gde će Nole imati šansu da dodatno poboljša svoj nivo forme i igre i spreman dočeka najvažniji turnir na šljaci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter