0
Košarka

FOTO: Twitter/ Screenshot

ATLANTA DOŠLA DO NOVOG TRIJUMFA: Bogdanović odigrao odlično poluvreme pa nestao! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.23 u 08:20

Srpski reprezentativac je bio raspoložen.

Košarkaši Atlante savladali su Boston rezultatom 130:122 i tako smanjili prednost Seltiksa u seriji na 2:1 u trećem duelu četvrtfinala Istočne Konferencije NBA ligeHoksi su sjajno odigrali drugu deonicu, a istakao se srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji je pogađao sve. On je na odmor otišao sa 15 ubačenih uz dva skoka i tri ubačene trojke.

Međutim, u drugom poluvremenu Bogdanovića nigde nije bilo i skorz stao i do kraja meča dodao još samo dva skoka i jednu asistenciju. Trej Jang je bio najefikasniji u redovima Hoksa sa 32 poena i devet asistencija, dok je Marej ubacio 25. Bogdan Bogdanović i Sadik Bej su imali po 15, s tim da je ovaj drugi dodao i osam skokova, dok je Klint Kapela imao dabl-dabl učinak sa 10 poena i 11 skokova.

Kada je u pitanju Boston, Džejson Tejtum je imao 29 poena i 10 skokova. Markus Smart ga je pratio sa 24 poena i osam asistencija, Brogdon je imao 17, Braun 15, a Vilijams 14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter